FutureTap - Smart iPhone Apps

Waarheen? – GPS points of interest

Waarheen?

Ontdek je nieuwe bestemming.

Waarheen? maakt het heel gemakkelijk om snel bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde restaurant, bankfiliaal, biljart club of wat dan ook te vinden. Eindelijk kunt u d.m.v. de handige gebruikersinterface alles bij u de buurt vinden zonder ook maar één letter te typen.

Superieure resultaten

Heeft u ook te maken met de tekortkomingen van de nieuwe Kaarten app? Waarheen? is een prima alternatief want het gebruikt de vertrouwde Google zoekresultaten. Om eenvoudig te wisselen naar Waarheen? Kunt u deze opstarten vanuit Kaarten met gebruikmaking van de laatste kilometer navigatie functie.

Kaarten & Browser: alles geïntegreerd

Met een paar keer tikken op het scherm, vind u zoekresultaten bij u in de buurt voor alles wat u maar wenst. Deze resultaten worden als keuze op een kaart of een lijst weergegeven. Bel vanuit de app om een reservering te maken (optioneel via Skype) of bezoek de startpagina met gebruikmaking van de ingebouwde webbrowser.
Where To? 3D Watch the video

Augmented Reality

Waarheen? 3D¹ is een overweldigende manier van visualisatie. Uw points of interest worden over de realiteit heen weergegeven. Het is intuïtiever dan ooit om locaties in uw nabijheid te bekijken. Bekijk de video en zie alles live in actie.
  1. Beschikbaar via een In-App aankoop voor slechts for € 0,89, gratis proefversie beschikbaar, compatible met iPhone

Schud om te verrassen

Weet u niet wat u wilt eten vanavond? Gebruik de “Schud om te verrassen” instelling om een spannende keuze te maken.

Beoordelingen en recensies

Is het eten heerlijk? De service uitmuntend? Waarheen? verzamelt en toont beoordelingen en recensies van alle Waarheen? en Google gebruikers. Nieuwe recensies kunnen gedeeld worden op Facebook en Twitter.

Krijg rijrichting aanwijzing

Als u uw locate heeft gevonden, laat dan uw iPhone u er naar toe brengen met gebruikmaking van de ingebouwde routeplanner of één van de meer dan 30 andere apps uit de App Store. De standaard Kaarten app, Navigon, TomTom en vele anderen worden ondersteund.

Meer kenmerken

  • Heeft meer dan 600 categorieën en 2200 merknamen ingebouwd, om alles te vinden wat u zoekt en zonder omstandig te hoeven typen
  • Zoeken bij u in de buurt, uw contacten of elders op de wereld
  • Traceer modus, auto-herladen van “points of interest” bij verplaatsing
  • VoiceOver ondersteuning
  • Werkt met elke iPhone en iPod Touch (iOS 5.1 of hoger)

Markeer uw favoriete plekjes

Bewaar uw favoriete restaurants, winkels en plaatsen om ze later gemakkelijk terug te vinden. Indien u meerdere apparaten heeft, worden deze automatisch via iCloud gesynchroniseerd.

Deel uw bestemming

Wilt u uw vrienden ontmoeten bij de nieuwe Sushi bar ? Deel uw locatie d.m.v. email, SMS, Twitter, Facebook of kopieer het naar het klembord; aan uw de keuze.
Verkrijgbaar in de App Store